Acest viţel se confruntă cu o criză majoră de identitate. Comportamentul său face deliciul tuturor!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Lumea animalelor nu conteneşte să ne ofere momente preţioase care ne aduc mereu zâmbetul pe buze. Chiar dacă unele necuvântătoare nu pornesc cu un start bun în viaţă, cu ajutorul oamenilor ajung să se simtă iubite şi răsfăţate. Aşa s-a întâmplat şi în cazul unei viţel adorabil, care fiind respins de turma sa, a găsit apoi cea mai frumoasă alinare.

Adam şi Emily Hopson, proprietarii unei ferme înfloritoare, au aşteptat cu multă nerăbdare venirea pe lume a viţelului James. Pe cât de frumos a fost momentul aparitiei sale, mult mai trist a fost faptul că atât mama sa, cât şi întreaga turmă de cornute l-au respins fără drept de apel. Pentru a-l proteja, stăpânii săi i-au oferit adăpost chiar în locuinţa lor.

În noua sa casă James s-a bucurat atât de dragostea şi grija stăpânilor săi, cât şi de compania patrupezilor acestora. Nu a trecut mult timp până când drăgălaşul viţel a început să împrumute câte puţin din comportamentul câinilor, ajungând chiar să creadă că este unul de-al lor. Adevărul e că blăniţa deasă şi cârlionţată îl ajută enorm în acest demers.

Interacţiunea dintre câinii familiei şi acest viţel este pur şi simplu adorabilă. Dacă până acum el a învăţat să se aşeze pe spate aşteptând să fie mângâiat pe burtă precum un căţeluş sau chiar să muşte în joacă, ne-am putea imagina că nu va mai trece mult timp până când James va începe să exerseze chiar lătratul.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Simon face o remarcă acidă când află ce piesă va interpreta această fetiţă. Imediat regretă fiecare cuvânt Click aici pentru VIDEO »