Pinguinul este eliberat înapoi în ocean, apoi se întoarce pentru un gest pe care nimeni nu-l anticipase

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Nu de puţine ori păsări şi animale marine rămân captive în plase de pescuit sau sunt rănite de mulţimea de deşeuri aruncate la întâmplare în mări şi oceane. Eliberarea lor presupune de multe ori un efort susţinut, acest lucru şi datorită faptului că în urma rănilor aceste păsări şi animale trebuiesc tratate corespunzător în clinici medicale adecvate.

Protagonistul acestui videoclip este un pinguin albastru care după un timp este redat mediului natural în care trăieşte în libertate. Pinguinul avusese o rană semnificativă la nivelul capului în încercarea de a se elibera dintr-o plasă de pescuit. Ameliorarea durerii, antibioticele, vitaminele, rehidratarea, hrănirea şi odihna i-au asigurat o revenire la o stare bună de sănătate şi la posibilitatea de a fi redat habitatului lui natural.

Salvatoarea pinguinului, ce face parte din asociaţia „The Kaikōura Wildlife Rescue” din Noua Zeelandă, a postat în mediul online acest video, iar imaginile sunt nepreţuite. Pinguinul care a fost eliberat în locul în care a fost găsit, face câţiva paşi spre apă după care îşi întoarce capul înapoi vrând parcă să-i mulţumească salvatoarei lui.

Această reacţie se repetă de câteva ori pentru că pinguinul îşi tot întoarce capul spre cea care i-a oferit o nouă şansă la viaţă. De îndată ce a ajuns între valuri, pinguinul a înotat mai departe în larg cu o şi mai mare energie. Cu totul impresionant!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume