Taie o roşie în câteva secunde şi creează un aranjament culinar fabulos… Merită încercat!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Platourile cu aperitive vor fi mult mai rafinate dacă printre alimentele de bază vom regăsi şi anumite aranjamente culinare realizate din fructe sau legume proaspete. Totul depinde de imaginaţia şi îndemânarea fiecărei gospodine, dar cu puţină practică, rezultatul este întotdeauna fabulos. Priviţi cât de uşor puteţi pregăti aceste „flori de lotus” roşii care vor da mai multă culoare oricărei mese festive!

Fiecare gospodină încearcă de fiecare dată să-şi impresioneze musafirii cu bucate alese, dar mai ales frumos prezentate. O sursă de inspiraţie poate fi şi această floare superbă realizată dintr-o simplă roşie tăiată după metoda prezentată în aceste imagini.

La început alegem o roşie proaspătă şi sănătoasă pe care o crestăm la mijloc în zigzag, făcând tăieturi în adâncime de aproximativ 2 cm. Când toate tăieturile sunt gata, vom obţine două jumătăţi crestate pe margini din care vom realiza două roşii „înflorite”.

Pentru ca detaliile să fie cât mai expresive, vom delimita prin tăieturi fine fiecare petală în parte. Tot ce trebuie să facem în acest moment este să decojim fiecare petală de roşie obţinută astfel încât pulpa să rămână în poziţie verticală iar petalele să stea întinse direct pe farfurie.

Procedeul de obţinere a acestor aranjamente minunate nu este deloc dificil, drept urmare fiecare dintre noi poate încerca să realizeze asemenea flori din roşiile pe care le avem în frigider.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume