Prima declaraţie a învăţătoarei care a cerut bani pentru cadouri. Cine este Dana Blându

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Contactată de REALITATEA.NET, învățătoarea de la Școala 10 care a fost înregistrată în timp ce le părea părinților bani pentru cadouri a refuzat să facă declarații legate de materialul video în care apare, mulțumindu-se să ne ureze Sărbători Fericite și să precizeze că "există percepții diferite asupra celor întâmplate".

Învățătoarea de la Școala nr. 10 din Capitală a fost filmată în timp ce a certat mai mulți părinți deoarece au dat prea puțini bani pentru cadourile destinate profesorilor, Dana Blându, și-a început cariera didactică în 1983 și activează nu doar în sistemul de învățământ de stat, ci și în cel privat.

Dana Blându este managerul și fondatoarea unui afterschool cu două sedii în zone rezidențiale ale Capitalei, pe care spune că l-a deschis din dorința de a reforma sistemul de educație. “Mi-am dorit dintotdeauna sa pun bazele unei scoli private. Deseori m-am gandit la ce ar trebui schimbat in invatamantul romanesc. De multe ori am «visat» la spatii moderne, la material didactic adecvat, la activitati didactice atractive, la alt tip de relationare intre copii si invatator sau intre scoala si familie. Drept urmare, am inceput sa caut solutii”, a spus învățătoarea într-un interviu acordat în 2012.

Sursa: Realitatea.net

>


Adaugă un comentariu

Copyright 2022 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume