Acest câine a fost legat cu un lanţ întreaga sa viaţă. Urmăriţi-i privirea în momentul în care este mângâiat

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Înainte de a ajunge în mâinile protectoare ale voluntarilor de la asociaţia de salvare a animalelor PETA, căţeluşa Sarah a fost condamnată încă de la naştere la o viaţă solitară, lipsită de afecţiunea şi grija stăpânilor săi.

Ţintuită cu un lanţ scurt care nu îi permitea o deplasare lejeră şi având ca adăpost doar o cutie mizeră de dimensiuni mici, ea a simţit pe parcursul primilor ani din viaţă o ignoranţă totală din partea oamenilor din jurul său. Relatările foştilor săi stăpâni sunt sumbre! Ei le-au povestit voluntarilor faptul că observau nevoia de afecţiune a acestei căţeluşe, însă nu îşi doreau să o atingă tratând-o că pe un obiect contaminat.

Din fericire Sarah este unul dintre acei căţeluşi care au reuşit să îşi depăşească trauma şi care şi-au recăpătat foarte repede pofta de viaţă. Pe parcursul şederii sale la asociaţia PETA, căţeluşa s-a apropiat uşor de oamenii din jurul său, a interacţionat cu aceştia şi a avut parte de toată dragostea care i-a lipsit până acum.

Era momentul ca viaţa micuţei Sarah să intre pe un făgaş normal, iar acest lucru implica o familie iubitoare şi un cămin permanent. De când au văzut-o pe Sarah, toţi membrii familiei din imagini au simţit că ea trebuie să facă parte din viaţa lor şi astfel au luat decizia de a o adopta.

Încă de la primul contact cu noii săi stăpâni emoţia a fost pe culmi înalte. Bucuria întâlnirii se citea pe chipul tuturor, iar căţeluşa simţea că acum este în siguranţă!

Căţeluşa va duce aici traiul meritat pe deplin. O curte mare plină de verdeaţă îi stă la dispoziţie pentru a se juca în voie şi pentru a se plimba, iar mii de îmbrăţişări şi sărutări o vor aştepta de fiecare dată în noul său cămin. Mai mult decât atât, aici ea va găsi mereu un companion de joacă în celălalt căţeluş al familiei cu care se pare că deja se înţelege foarte bine.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume