Când cele 5 „Celtic Woman” încep să cânte, nu-ţi rămâne decât să-ţi ţii răsuflarea şi să le asculţi

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Chloë Agnew, Lisa Kelly, Máiréad Nesbitt, Hayley Westenra şi Méav Ní Mhaolchatha sunt cinci cântăreţe originare din Irlanda care împreună formează grupul „Celtic Woman”. Muzica locurilor natale le-a marcat primele reprezentaţii, iar pe parcursul carierei lor ca şi trupă au ales să includă în spectacole şi unele dintre cele mai îndrăgite piese care stau şi astăzi pe buzele tuturor.

Piesa „You Raise Me Up”, cântată în original de Josh Groban şi pe care cele cinci soliste ale trupei „Celtic Woman” o interpretează le pune în valoare vocile lor deosebite. Spectatorii aflaţi la în faţa „Slane Castle”, locul de desfăşurare al acestui spectacol, ascultă vrăjiţi interpretarea de mare sensibilitate a celor cinci voci feminine.

Componentele trupei cântă de asemenea şi la anumite instrumente care îmbogăţesc de multe ori apariţiile lor în public, după cum vedem şi în această reprezentaţie când Máiréad Nesbitt face o introducere inspirată cu vioara sa. Vocile lor calde şi sensibile, de o mare expresivitate se completează reciproc astfel încât melodia are cursivitate, eleganţă şi rafinament. Fiecare dintre cele cinci soliste are un timbru special şi acest lucru îi face pe cei din public să asculte cu sufletul la gură întreaga reprezentaţie.

Prezenţa scenică impecabilă, vestimentaţia deosebită, dar şi bucuria care se citeşte pe chipurile artistelor ne duc cu gândul la femeile celte din vremurile străvechi irlandeze. În partea de final a melodiei li se alătură chiar şi un cor, astfel încât sfârşitul reprezentaţiei este unul apoteotic. Spectacolul de artificii creează o atmosferă de sărbătoare la fel cum este şi interpretarea trupei „Celtic Woman”.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume