Salvatoarea îngrijeşte câinele găsit aproape fără viaţă. Şase săptămâni mai târziu e de nerecunoscut

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Să ai perseverenţa şi răbdarea de a da o nouă şansă la viaţă unui animal aflat într-o stare deplorabilă sunt mai întâi de toate calităţile unui bun cetăţean şi totodată ale unui mare iubitor de animale. Voluntarii de la asociaţia „Animal Aid Unlimited” din India s-au întrecut pe sine în acţiunea de salvarea a acestui căţel abandonat, bolnav şi subnutrit.

Câinele prezentat în aceste imagini a fost găsit pe stradă mai mult mort decât viu. Tot corpul său era acoperit de răni provenite de la râie, era foarte slăbit şi avea toate şansele să nu mai supravieţuiască dacă nu s-ar fi intervenit de urgenţă pentru salvarea lui.

După mult timp petrecut în condiţii insalubre, câinele primea acum pentru prima oară o mângâiere din partea oamenilor în schimbul căreia patrupedul i-a privit cu multă recunoştinţă. Boala de piele de care suferea îi provocase răni severe, drept urmare trebuiau luate măsuri imediate şi administrate medicamente potrivite.

Tânăra care l-a îngrijit încă de la început pe acest câine aflat în suferinţă l-a îmbăiat de două ori la rând cu respectiva soluţie care l-a ajutat în vindecarea rănilor şi iritaţiilor. În perioada ce a urmat i s-au acordat toate îngrijirile medicale de care a avut nevoie.

Timp de şase săptămâni câinele a fost hrănit şi îngrijit corespunzător şi pe deasupra i s-a oferit ceea ce îi lipsea cel mai mult: dragoste şi vorbe spuse cu blândeţe. Acum arată ca un câine sănătos, este plin de energie şi are chef de joacă. E uimitor cum acest câine s-a transformat complet din starea în care era doar cu ajutorul unor oameni cu inima mare care ştiu să preţuiască animalele. Toată admiraţia pentru aceşti voluntari!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume