Când cei din trupa Celtic Thunder încep să cânte „Amazing Grace”, toată asistenţa e redusă la tăcere

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Muzica este refugiul oricărui om şi indiferent de starea pe care o avem într-un anumit moment vom găsi întotdeauna un stil muzical care să se plieze pe sufletul nostru. Fie că eşti trist sau vesel, muzica te va înconjura mereu pentru a te îmbărbăta sau pentru a te ajuta să te bucuri şi mai mult de o reuşită.

Atunci când avem nevoie de o motivaţie interioară cu siguranţă putem oricând ascultă melodia „Amazing Grace”. Acest cântec ne va aminti întotdeauna că cineva acolo sus ne iubeşte şi ne va ajuta mereu să mergem cu capul sus pe drumul complicat al vieţii.

În incredibila interpretare a băieţilor din grupul muzical de origine irlandeză „Celtic Thunder”, acest cântec parcă se înălţa la ceruri, într-un zbor maiestuos al notelor muzicale emise de aceste voci divine. Încă de la primele acorduri, emoţia resimţită este copleşitoare şi parcă o lacrimă stă stingheră în colţului ochiului având tendinţa să ne ude obrazul.

Fiind binecunoscuţi pentru naturaleţea cu care interpretează astfel de melodii care reuşesc să îţi atingă sufletul, nici de această dată cei şase artişti nu au dat greş şi au oferit publicului o reprezentaţie desăvârşită, dusă la rang de artă.

Modul în care se îmbină vocile acestor bărbaţi este extraordinar, iar tehnica lor muzicală este impecabilă. Dacă am închide ochii pentru o secundă am putea avea senzaţia că un cor de îngeri a coborât din înaltul cerului pentru a ne încânta cu glasurile lor sublime.

Notele acute şi grave se succed treptat pe măsură ce fiecare interpretează partea de melodie ce îi este destinată, iar refrenul vine ca o încununare a tuturor acestor voci fabuloase. Deşi pe parcursul reprezentaţiei fiecare om din public i-a ascultat hipnotizat într-o linişte deplină, la final reacţia tuturor este una incendiară. Ropote de aplauze au inundat sala pentru a lăuda şi a răsplăti acest moment minunat şi plin de emoţie!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume