Reacţia patrupedului care aude un copil plângând a făcut o lume întreagă să râdă cu poftă

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Câinii îşi înclină adesea capul atunci când sunt confuzi sau încearcă să-şi dea seama de unde vine un sunet. Câinii din rasa Ciobănesc German sunt extrem de inteligenţi, astfel încât ne surprind adeseori cu reacţii cu totul neaşteptate.

Gotham, câinele din aceste imagini, a rămas blocat în momentul în care a auzit un copil plângând. Patrupedul ţinea în dinţi o minge de jucărie când atenţia i-a fost atrasă de plânsul copilului ţinut în braţe de stăpâna lui. Chiar dacă la început câinele este contrariat de plânsul copilului, într-un final se îndreaptă instantaneu spre el.

„Oare ce înseamnă acest sunet? Un pisoi? Sună ca un pisoi!” pare a spune din priviri patrupedul. Gotham crede acum că cineva este în primejdie, iar reacţia lui este atât de copleşitoare, încât lasă să-i cadă mingea din gură. Privirea lui pare să spună totul şi ochii lui mari şi curioşi ne amuză teribil. Cu cât plânsul copilului are mai multă intensitate, cu atât atenţia lui se concentrează şi mai mult pe acest sunet.

Câinii sunt extrem de protectori şi poate tocmai de aceea reacţia lui Gotham este atât de explicită şi destul de promptă. După ce mama copilului chicoteşte, amuzată fiind de interesul câinelui faţă de plânsul copilului, Gotham îşi dă seama că situaţia nu este atât de gravă şi se retrage liniştit.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume