Le-au pregătit un anunţ surpriză că vor fi bunici, dar priviţi-i cum reacţionează când cred că nimeni nu-i vede!

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Venirea pe lume a unui copil aduce în familie o bucurie imensă atât părinţilor, dar mai ales bunicilor care cu această ocazie parcă îşi retrăiesc din nou tinereţea. Pentru cei din urmă emoţia este cu atât mai mare cu cât această veste ajunge la ei prin intermediul unei surprize nepreţuite.

Un copil este un miracol care ne îmbogăţeşte viaţa cu fiecare clipă pe care o petrecem împreună cu el. Primul zâmbet, primele cuvinte silabisite, primele îmbrăţişări pe care ni le dăruieşte copilul nostru nu se uită niciodată. Cu atât mai mult momentul când atât părinţii, dar şi bunicii află vestea cea mare are o încărcătură emoţională cu totul specială. Viitorii părinţii împărtăşesc acest mic secret pentru prima dată cu bunicii viitorului bebeluş, însă modalitatea pe care au ales-o protagoniştii acestui filmuleţ este emoţionantă până la lacrimi.

Aceştia au pregătit pe unul din pereţii camerei un colaj cu câteva hăinuţe de copil şi un afiş pe care era scrisă data probabilă a venirii pe lume a micuţului dar şi indicaţia că aceea va fi camera copilului. Bunicii au intrat în cameră ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, bunica vorbind chiar din mers cu o persoană cunoscută la telefon.

Surpriza a fost atât de mare încât cei doi au rămas practic fără cuvinte. Camera de luat vederi pregătită dinainte în acel loc a surprins cu multă fidelitate reacţiile lor adorabile. La început bunica s-a bucurat vizibil strigându-şi parcă bucuria din toată inima. Rămas singur în cameră, bunicul a avut o reacţie incredibilă pentru că atunci când credea că nimeni nu îl vede a sărit în sus de bucurie ca un copil. Emoţionant!

Sursa: Justin Hall via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume