Stăpânul are o discuţie în contradictoriu cu câinele său Husky, iar „cearta” lor este de tot hazul

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

În acest videoclip, artistul Aaron Dissell şi căţelul său Husky poartă „o conversaţie” foarte amuzantă. În timp ce Aaron nu conteneşte să-i spună husky-ului să tacă din gură, nimic nu pare să-l oprească pe guralivul patruped să facă acest lucru! Din contră, pe măsură ce stăpânul îi spune să se oprească din a-i oferi o replică, el continuă să se lanseze în „discuţie” tot mai puternic.

Acest puiuţ este foarte hotărât! El nu se lasă deloc intimidat ori de câte ori i s-ar spune să se oprească. Se pare că husky-ul este cel care întotdeauna îşi doreşte să aibă ultimul cuvânt, lucru care îl scoate din sărite pe stăpânul său. Principalul motiv pe care Aaron îl invocă atunci când îi spune câinelui său să nu mai latre este acela că fiind doar un pui nu ar trebui să „vorbească” astfel cu un adult, făcând referire cu precădere la tonul său răspicat.

Aproape de final, situaţia capătă o întorsătură hilară. După ce Aaron îi spune că este doar un „copil”, micuţul husky îşi bagă piciorul în gură. Prea amuzant! Numai acest lucru îi distrage patrupedului atenţia de la „conversaţia” aprinsă şi în cele din urmă se opreşte lătrat şi văitat. Stăpânul său a fost de-a dreptul încântat să vadă că în cele din urmă s-a aşternut liniştea.

Cu siguranţă că simpaticul husky ar merita o gustare delicioasă acum! Este deja atât de obosit de cât a lătrat încât nu mai are nevoie să se intersecteze cu stăpânul său într-o astfel de „discuţie” pentru tot restul zilei! Dezbaterea s-a încheiat, însă un lucru e clar – cei doi au o legătură specială şi nu se tem să-şi spună reciproc tot ce-i deranjează!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume