Am ascultat de nenumărate ori această piesă consacrată, însă niciodată într-o asemenea interpretare

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Când vine vorba de o asemenea piesă consacrată, un aranjament instrumental special poate fi o provocare pentru orice muzician. Chitara este de departe instrumentul la care se pot realiza aranjamente muzicale de o rară frumuseţe, bogate în expresivitate şi originalitate. Este şi cazul acestui chitarist talentat care menţinând linia melodică originală reuşeşte să dea o nouă formă plină de armonie unei melodii interpretată odinioară de regretatul Michael Jackson.

Miguel Rivera reuşeşte să ne impresioneze în acest clip cu un aranjament muzical deosebit al melodiei „Beat It”, piesă ce poartă semnătura regelui muzicii pop, Michael Jackson. Tânărul artist a ajuns la o performanţă interpretativă uimitoare, iar abilitatea lui de a mânui corzile chitarei este impresionantă. Chitara clasică este un instrument de mare sensibilitate şi trebuie să recunoaştem că nu mulţi chitarişti experimentaţi pot da o astfel de reprezentaţie.

Îmbinarea armonioasă a notelor muzicale cu tehnica instrumentală transformă această reprezentaţie într-un moment de virtuozitate ieşit din comun. Chitaristul reuşeşte să emoţioneze pe oricine cu interpretarea lui extraordinară, dar mai ales cu originalitatea aranjamentul muzical după piesa regretatului artist.

Partea cea mai fascinantă a acestei interpretări ireproşabile este faptul că Miguel îmbină cu multă pricepere linia melodică a piesei cu loviturile de percuţie care susţin aceste acorduri pline de muzicalitate. Extraordinară interpretare!

Sursa: MiguelRiveraGuitar via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume