După ce a fost abandonată şi separată de puiul ei – urmăriţi ce reacţie are la sosirea salvatorilor!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Există momente pline de suferinţă în care puii animalelor ajung să fie despărţiţi de mame, acest lucru aducându-le de cele mai multe ori sfârşitul. Singuri şi neajutoraţi, aceşti micuţi nu găsesc calea spre supravieţuire, însă atunci când oameni mărinimoşi decid să le ofere ajutorul situaţia se schimbă radical.

În urma unei furtuni devastatoare o căsuţă din pământ tocmai fusese dărâmată. Din nefericire în interiorul său îşi găsise adăpost temporar un căţeluş care se pierduse de mama sa. Localnicii au văzut acest lucru şi le-au cerut ajutorul voluntarilor asociaţiei „Animal Aid”, India. Fără să stea pe gânduri aceştia au mers la locul indicat pentru a încerca să salveze bietul puiuţ.

După ce au investigat cu atenţie locul, salvatorii au început să îndepărteze resturile colibei şi au dat într-un final de urma sărmanului căţeluş. Spre bucuria tuturor acesta era teafăr, însă suferea teribil că nu este lângă mama sa. Pentru a da de urma acesteia voluntarii l-au dus pe o potecă din apropiere. În foarte scurt timp mama sa i-a simţit prezenţa şi a venit să îl recupereze.

Căţeluşa şi-a luat puiul şi s-a îndreptat apoi către locul în care o aşteptau şi ceilalţi micuţi. O altă coliba veche le ţinea adăpost peste noapte şi îi ferea de vremea capricioasă. Salvatorii le-au oferit câte ceva de mâncare şi au promis că îi vor ţine sub supraveghere pentru a se asigura că nimic rău nu li se întâmplă. Tot respectul pentru aceşti oameni şi pentru cauza lor minunată!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume