Câţiva măgăruşi luându-şi adio de la prietenul lor este cel mai emoţionant lucru pe care îl veţi vedea astăzi

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Reacţia animalelor când îşi văd un semen în suferinţă ne înduioşează până la lacrimi. Chiar şi un „măgar” poate fi sensibil la momentul tragic al trecerii în nefiinţă al altui animal din rasa lui.

Într-una din zile, la o fermă, un măgar cu probleme pulmonare severe nu a mai putut să stea pe propriile picioare. Oamenii au aşezat o pătură pe pământ pentru ca măgarul Bram să trăiască ultimele lui clipe într-un mod decent.

Surprinzător sau poate nu, ceilalţi semeni ai lui au început să scoată sunete sfâşietoare ceea ce ne dezvăluie faptul că animalele conştientizau experienţa tragică prin care trecea măgăruşul Bram. Cu toţii au venit cât mai aproape de el înconjurându-l şi parcă strigându-l cu disperare să se ridice de jos.

Unul dintre ei chiar a încercat să îl ajute trăgându-l cu gura în sus, însă în situaţia dată nu mai era nimic de făcut. Niciunul dintre fraţii sau proprietarii lui nu îl mai puteau ajuta pentru că starea lui era foarte gravă.

Reacţia măgăruşilor este impresionantă prin emoţia pe care ne-o transmite şi prin comportamentul lor aproape uman vizavi de unu dintre semenii lor. Oamenii care privesc de pe margine trăiesc o experienţă mai puţin obişnuită şi încearcă să înţeleagă faptul că şi animalele sunt capabile de emoţie şi sensibilitate.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume