Părinţii îşi urmăresc fiul cum se apropie de un pui de căprioară. Priviţi interacţiunea lor!

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Apropierea dintre copii şi animăluţele sălbatice ne poate duce cu gândul la un dezastru în cazul în care acestea din urmă reacţionează agresiv. Cu toate acestea, filmuleţul de faţă ne demonstrează exact contrariul prin evidenţierea unei conexiuni cu totul aparte dintre un copil şi un pui de căprioară drăgălaş.

Dorind să ude florile din faţa casei, micuţul se apropie cu o stropitoare în mână pentru a încerca să îşi ducă sarcina la bun sfârşit. Se pare totuşi că planul copilului este întrerupt cel puţin pentru moment de apariţia neaşteptată a unui pui de căprioară. Drăgălaşul animal aşteaptă în faţa copilului să primească o îmbrăţişare sinceră şi un moment de afecţiune din partea micuţului ce pare la început deranjat şi chiar puţin speriat de căprioară.

Acest moment se transformă într-unul cu adevărat emoţionant, dar şi amuzant în acelaşi timp. Dacă la început copilul se retrage sfios, după câteva clipe intră în jocul animăluţului pus pe distracţie. Întreaga scenă este filmată de părinţii copilului ce se amuză copios după ce realizează că micuţul lor este în afara oricărui pericol.

Căprioara curajoasă se apropie de copil încercând chiar să îl miroasă şi să-l atingă cu boticul ei catifelat, în timp ce micuţul se retrage iniţial, deranjat fiind de reacţia acesteia. După câteva momente însă băieţelul acceptă pupicii oferiţi de noul său prieten.

Deşi băieţelul este preocupat mai mult de udatul florilor, dorind cu orice preţ să facă acest lucru cât mai bine, acesta se lasă convins de încercările repetate ale puiului de căprioară ce doreşte să stabilească o legătură care cu siguranţă se va transforma într-o prietenie sinceră şi inocentă.

Nu se poate să nu fim înduioşaţi de întâlnirea inedită dintre cei doi, de acum buni prieteni, şi totodată să ne considerăm norocoşi că putem viziona aceste imagini adorabile filmate de părinţii băieţelului.

Sursa: Kyoot Animals via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume