Mama îi spune fetiţei să cânte ‘Bohemian Rhapsody’. Reacţia fetiţei de 3 ani aflată în scaunul auto e uimitoare

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Niciun moment nu este mai preţios decât acela pe care îl petreci în preajma copilului tău. Sentimentul devine cu siguranţă şi mai intens atunci când acesta este înzestrat cu un talent aparte şi nu ezită să-ţi bucure sufletul, etalându-l cu multă gingăşie. Videoclipul de faţă este o minunată mărturie în acest sens!

Deşi are numai trei anişori, Holly Lee se declară deja un fan înrăit Queen. Dintre toate melodiile lansate de acestă trupă de-a lungul timpului, cea care s-a lipit de sufletul micuţei a fost „Bohemian Rhapsody”. Ea nu doar că susţine foarte bine linia melodică a piesei, dar a şi reţinut toate versurile acestei compoziţii şi le cântă cu multă mândrie ori de câte ori mama sa doreşte să o audă.

Potrivit declaraţiei lui Charlene McMahon, mama ei, pasiunea micuţei pentru această melodie a început dintr-un lucru banal. „A început să o înveţe acum trei luni. Era plictisită în maşină şi am încercat să destind atmosfera cântându-i această piesă. Era singurul cântec pe care îl ştiam în totalitate.”, a spus Charlene.

În videoclipul postat de mama sa pe internet, Holly poate fi văzută pe bancheta din spate a maşinii în timp ce îşi etalează minunatul talent vocal. Ea atinge cu uşurinţă atât notele înalte, cât şi pe cele mai joase şi nu se încurcă deloc, chiar dacă tempo-ul acestei melodii este destul de alert. Acest lucru nu este de mirare având în vedere că urmăreşte videoclipul piesei de foarte multe ori pe zi şi tot atâtea ori o şi cântă. Mai presus de orice însă, este atât de amuzant să o priveşti cum pe parcursul interpretării îşi schimbă mimica feţei într-un mod cu totul adorabil!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume