Acest aparat minune rezolvă una dintre cele mai des întâlnite probleme din domeniul medical

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Vizita la medic poate fi destul de neplăcută atunci când aceasta implică și recoltarea unor probe de sânge pentru analize medicale amănunțite. „Frica” de ace este din ce în ce mai des întâlnită în rândul copiilor și nu numai, datorită stării de disconfort pe care o implică.

Aparatul „VeinViewer” este conceput special pentru o mai bună acuratețe și precizie în detectarea vaselor de sânge. Acesta utilizează o tehnologie modernă ce permite personalului medical să vizualizeze venele mult mai ușor. Cu ajutorul unei lumini verzi se creează o imagine digitală a sistemului vascular al pacientului, iar medicul poate decide care este cea mai bună variată de recoltare.

Această descoperire a medicinii moderne s-a dovedit a fi extrem de folositoare, mai ales în cazul pacienților de la care se recoltează sânge la perioade scurte de timp, evitându-se astfel formarea unei vânătăi sau a unui hematom în locul vizat.

Acest aparat „minune” ar trebui folosit în toate spitalele pentru a-i ajuta pe pacienți să scape de teamă atunci când li se recoltează sânge. Astfel, aceștia se vor simți în siguranță, știind că nu li se poate întâmpla nimic rău. De asemenea, munca medicilor este ușurată considerabil. Ingenios!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Piciorul acestui măgăruş a fost aproape secţionat de frânghia cu care fusese legat, dar nu era prea târziu pentru a primi o nouă şansă Click aici pentru VIDEO »