La 18 metri adâncime o pisică îşi aştepta sfârşitul. Recuperarea ei avea să le rezerve o surpriză uriaşă

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Un apel primit la centrul asociaţiei „Hope for Paws” anunţa situaţia disperată în care se aflau o pisică şi puiuţii săi. Captivi la o adâncime de 18 metri, bietele animăluţe nu ar fi avut nicio şansă de supravieţuire dacă aceşti oameni cu suflet nu s-ar fi deplasat la faţa locului pentru a face tot posibilul să le salveze.

Ajuns în zona indicată Eldad Hagar a investigat situaţia şi a realizat imediat că totul se anunţa a fi o operaţiune de salvare foarte dificilă. A doua zi el s-a întors cu mult mai multe ajutoare şi bineînţeles dotat cu echipamentul necesar. Mai întâi ei au ataşat o lanternă şi o cameră de luat vederi unei maşinuţe radiocomandate pentru a vedea cu exactitate ce se afla la capătul ţevii cu pricina.

La 18 metri adâncime o biată pisicuţă şi puiuţii săi îşi aşteptau salvarea. După ce au descoperit şi celălalt capăt al canalului, voluntarii au introdus un băţ lung reuşind astfel să o îndrume pe mama-pisică spre ieşire. Mai grea era acum recuperarea celor mici!

În capătul acelui băţ a fost ataşată o pătură care a acţionat ca un piston în această misiune de salvare. După puţin timp patru pisoiaşi minunaţi vedeau lumina zilei pentru prima oară. Împreună cu mama lor aceştia au găsit adăpost chiar la unul dintre salvatori, primind chiar şi nume pe măsură drăgălăşeniei lor, Mama Nutelle, Toffee, Snickers, BonBon şi Nougat. De acum se vor putea bucura de o viaţă lipsită de griji!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume