Acum 32 de ani Sam Brown lansa piesa care şi acum îţi dă fiori. O mai ţineţi minte?

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

„Stop!” este titlul unei piese lansată în urmă cu 32 de ani a cântăreţei britanice Sam Brown, rezultatul unei colaborări dintre artistă, Gregg Sutton şi Bruce Brody. Această melodie apare pe albumul de debut al cântăreţei care poartă acelaşi nume.

Ascultând această piesă de mare sensibilitate nu se poate să nu fim atinşi la coarda sensibilă a inimii de o emoţie extraordinară. Vocea artistei care îi dă viaţă se încadrează perfect într-un registru muzical sensibil şi expresiv. Astfel de reprezentaţii se înscriu printre preferinţele iubitorilor de muzică şi rămân în amintirea lor pentru totdeauna.

Artista britanică interpretează această piesă într-o notă caldă, emoţională, urmând ca pe parcurs vocea ei să capete o intensitate nebănuită. Talentul ei vocal este cu adevărat uimitor având puterea de dezvălui trăiri sufleteşti de excepţie.

Piesa „Stop!” a făcut parte şi din coloana sonoră a peliculei „Bitter Moon” lansată în anul 1992. Această melodie este recunoscută drept cel mai mare hit al cântăreţei Sam Brown. Într-o carieră muzicală de succes de mai bine de 30 de ani, artista britanică a lansat un număr important de single-uri şi albume care s-au clasat pe primele poziţii în topurile muzicale de gen. Artista a făcut şi backing vocal pentru mulţi artişti sau trupe consacrate precum Adam Ant, Jon Lord (Deep Purple), Pink Floyd, The Firm, Gary Moore, George Harrison şi Nick Cave.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume