Un motan fără stăpân s-a apropiat de acest om. Ce s-a întâmplat apoi i-a schimbat complet viaţa

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Dragostea dintre un om şi animalul său de companie se poate transforma uneori într-o adevărată poveste de viaţă care inspiră pe oricine. Legătura dintre acest artist stradal şi motanul său Bob a reuşit să impresioneze foarte multă lume datorită profunzimii sale şi a sentimentelor adevărate şi reciproce.

În debutul acestui clip avem ocazia să facem cunoştinţă cu cei doi prieteni buni care au reuşit să creeze o legătură indestructibilă. James l-a găsit pe Bob în urmă cu 8 ani în faţa blocului său într-o situaţie foarte dificilă, întrucât motanul era rănit. Nu l-a lăsat inima să îl abandoneze şi a decis să îl îngrijească până când avea să se pună pe picioare, însă când acest lucru s-a întâmplat, James se ataşase atât de mult de pisoi încât nu a mai putut să renunţe la el.

Într-una din zilele care au urmat motanul a decis să îl însoţească pe stăpânul său la muncă, iar aceea a fost ziua în care viaţa celor doi s-a schimbat. Cum James cânta la chitară pe stradă, nu avea câştiguri foarte mari, însă în momentul în care Bob i s-a alăturat, totul a luat o întorsătură fericită. Oamenii erau mult mai generoşi şi mai zâmbitori atunci când îi întâlneau, doreau să facă fotografii cu motanul şi îi aduceau mici cadouri. În scurt timp motanul era deja o celebritate locală şi chiar dădea autografe cu micuţa sa lăbuţa îmbibată în cerneală.

Povestea celor doi prieteni a ajuns să fie imprimată în paginile unei cărţi care s-a dovedit un real succes. „A street cat named Bob” s-a aflat pe listele celor mai bine vândute cărţi timp de 55 de săptămâni consecutive şi a fost distribuită în 26 de ţări. Foarte mulţi oameni interesaţi de istoria celor doi au aşteptat la rând atunci când a avut loc lansarea acestei cărţi, pentru a achiziţiona un exemplar semnat de mâna lui James şi cu amprenta lăbuţei lui Bob.

Nu are cum să nu te impresioneze povestea un tânăr care îşi pierduse calea şi care a reuşit să se regăsească în momentul în care a întâlnit un suflet minunat ce nu a încetat niciodată să îi fie devotat.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Medicii nu au putut diagnostica femeia bolnavă timp de 10 ani – apoi 2 bărbaţi se prezintă şi fac o descoperire uimitoare Click aici pentru VIDEO »