Nimeni nu-i poate întrece la capitolul drăgălăşenie. E uimitor ce fac aceşti panda adorabili

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Sunt animăluţe care reuşesc să ne aducă zâmbetul pe buze prin simpla lor apariţie. În această categorie se încadrează cu mare succes şi urşii panda care nu contenesc să ne uimească prin drăgălăşenia lor nemărginită. Jucăuşi din fire, aceşti ursuleţi par să se ţină mereu de şotii, căutând cele mai năstruşnice idei pentru a se relaxa.

Această compilaţie amuzantă cuprinde o varietate de activităţi pe care urşii panda obişnuiesc să le întreprindă pentru a avea parte de o distracţie de zile mari. Putem vedea cu câtă voioşie se dau aceşti micuţi pe tobogan, fără a se supăra unul pe celălalt atunci când nu îşi aşteaptă rândul şi vin năvală.

La fel de haioase sunt şi imaginile în care aceştia încearcă să se caţere cât mai sus, lucru care de cele mai multe ori eşuează. Fie că escaladează un copac, o scară sau chiar vor să evadeze pe un geam, din cauza gabaritului lor depăşit nu prea reuşesc să aibă sorţi de izbândă, însă bătăioşi din fire nu cedează atât de uşor.

Giumbuşlucurile pe care le fac adeseori în văzul oamenilor nu trec niciodată neobservate. Chipurile tuturor se luminează instantaneu, iar în aer pluteşte buna dispoziţie. Acest lucru nici nu e de mirare având în vedere faptul că în orice obiect pe care îl întâlnesc, ursuleţii panda văd imediat jucăria ideală. Am urmărit aceste imagini în repetate rânduri şi tot nu am putut să ne decidem care este cel mai amuzant ursuleţ.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Neglijată şi gestantă, o iapă urma să fie vândută şi sacrificată. Apoi un suflet mare decide să o salveze Click aici pentru VIDEO »