Un câine adoptat s-a întors de 11 ori la adăpost – apoi voluntarii descoperă motivul tulburător

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Adeseori poveştile de viaţă ale animăluţelor care sunt condamnate să trăiască pe străzi ne înduioşează sufletul şi chiar ne oferă adevărate lecţii. Unele dintre acestea ajung să fie adoptate ducând apoi un trai lipsit de griji, altele ajung în adăposturi, iar în cele mai nefericite cazuri animalele fără stăpân rămân să hoinărească din nou pe străzi.

Gumpy poate fi considerat o excepţie a sorţii. Acest câine a fost adoptat de-a lungul anilor de 11 ori, însă de fiecare dată ajungea înapoi în adăpostul din care fusese luat. Dacă iniţial voluntarii acestui adăpost au crezut că de vină sunt familiile care doreau să îl adopte pe Gumpy, cu timpul şi-au dat seama că lucrurile nu stăteau deloc aşa.

Cel care făcea tot posibilul pentru a se întoarce la acest adăpost era chiar patrupedul în cauză. Ori de câte ori ajungea în casa unei familii adoptive, el încerca să fugă, destinaţia cu siguranţă fiind acest loc drag lui. El era atât de ataşat de voluntarii adăpostului încât nu îşi găsea liniştea departe de ei, oricâtă grijă şi dragoste ar fi primit în noul cămin.

Când au înţeles că de fapt Gumpy nu vrea să părăsească adăpostul, oamenii care îşi desfăşurau activitatea aici i-au oferit un loc în echipa lor. El acum se ocupă de liniştea celorlalte animale care ajung în acest adăpost şi chiar salvează vieţile câinilor aflaţi în pericol de moarte cu sângele pe care îl donează periodic. Aflând povestea impresionantă a acestui patruped este evident că acestuia nu îi era destinat să fie adoptat, ci să ajute la rândul lui alte animăluţe să nu simtă suferinţa.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume