Divorţată după 44 ani de mariaj, această doamnă avea nevoie de un nou început. O şedinţă uimitoare de înfrumuseţare o schimbă radical

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

O vorbă din popor spune aşa: „Ce nu te omoară, te face mai puternic!”. Orice obstacol este menit să fie doborât şi reprezintă întotdeauna o lecţie din care trebuie să tragem cele mai bune învăţăminte. Nimic nu este atât de uşor pe cât pare, însă atunci când îţi găseşti forţa de a merge mai departe şi când ai alături oameni care să te sprijine necondiţionat, drumul va fi parcă mai lin.

Pentru Vicki, divorţul de partenerul său de viaţă a reprezentat un moment dramatic. Pentru mai mult de o lună ea s-a adâncit într-o stare de depresie şi a crezut că nu va mai avea tăria de a-şi reface viaţa. Cei 44 de ani de mariaj se duseseră pe apa sâmbetei şi s-a trezit apoi într-o lume nouă, în care toate reperele sale dispăruseră. Avea nevoie de o schimbare pentru a-şi crea o viaţă nouă, iar această schimbare a venit odată cu propunerea prietenelor sale de a trece pragul unui salon de înfrumuseţare.

Stilul ponosit nu o punea deloc în evidenţă pe Vicki, iar stiliştii au făcut tot posibilul pentru a-i demonstra acesteia că vârsta este doar un număr, că suferinţa poate fi alinată şi prin recâştigarea încrederii în sine. O culoare caldă i-a fost aplicată pe păr, coafura s-a schimbat radical, iar sprâncenele i-au fost conturate în acord cu trăsăturile feţei. Noua sa înfăţişare era una strălucitoare!

Chiar dacă iniţial nu ştia la ce să se aştepte, femeia a fost foarte încântată de noul look şi chiar a regretat că nu a făcut acest pas mai devreme. De prea mult timp uitase să se pună pe primul loc, însă acum era momentul pentru un nou început, un start plin de optimism care demonstrează că viaţa încă mai are puse deoparte multe lucruri frumoase.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume