Această pisică fără stăpân cerea cu disperare ajutor în fața unei clinici. Finalul poveştii mi-a plăcut cel mai mult

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Animalele simt de fiecare dată când se produc schimbări în corpul lor şi dacă nu reuşesc să depăşească singure aceste momente cer ajutorul oamenilor ştiind că se pot baza pe sprijinul lor necondiţionat. La fel s-a întâmplat şi cu pisica din aceste imagini care a venit la uşa unui adăpost pentru animale în momentul în care urma să aducă pe lume proprii ei pui.

O pisică gestantă a ajuns să ceară ajutorul oamenilor de la un adăpost pentru animale, iar încercarea ei a dat roade. Angajaţii de la acest adăpost au primit cu bucurie pisica şi după ce au aşezat-o cu multă grijă într-o cuşcă portabilă pentru animale au dus-o la un cabinet veterinar.

Aici pisica a fost operată şi astfel au ieşit la lumină patru pisoi drăgălaşi care şi-au făcut auzite în scurt timp glasurile lor ascuţite. Cei patru pisoi au fost aşezaţi lângă mama lor pentru ca aceasta să-i hrănească cu lapte matern. Pisica era acum fericită că îşi avea puii alături şi le mulţumea oamenilor cu privirea ei blândă şi afectuoasă.

Nu de puţine ori pisicile ştiu să aducă clipe de linişte şi de dragoste multor oameni care s-au hotărât să le poarte de grijă. Cei patru pisoi drăgălaşi aşteaptă acum să fie adoptaţi de oameni cu inimă mare şi cu dragoste pentru animale.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume