Cu peste 3 milioane de vizualizări, Pentatonix cuceresc internetul cu noua lor piesă de Crăciun

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Câştigătoare a premiului Grammy în anul 2015 pentru cel mai bun aranjament muzical a cappella, trupa „Pentatonix” continuă să ne surprindă cu reprezentaţii incredibile în care vocile celor cinci componenţi se armonizează într-un mod fantastic. Noua lor piesă de Crăciun aranjată în acest stil ne aduce în prim plan o interpretare plină de farmec.

„O Come All Ye Faithful” este piesa pe care cei cinci membri ai trupei – Ben Bram, Mitch Grassi, Scott Hoying, Avi Kaplan, Kirstie Maldonado şi Kevin Olusola – o interpretează a cappella incredibil de frumos. La început doi dintre artişti intră în „scenă” cu ritmuri de beatbox pentru a crea fundalul sonor potrivit interpretării piesei.

În continuare, rând pe rând, ceilalţi membri ai trupei vin cu pasajul potrivit vocilor lor, astfel încât linia melodică să fie îmbrăcată cu talentul lor de excepţie. E incredibil cât de bine sună această piesă sub impactul vocilor celor cinci artişti fermecându-ne pur şi simplu.

Nu e de mirare că în scurt timp de la lansarea ei în mediul virtual interpretarea trupei „Pentatonix” a reuşit să strângă peste 3 milioane de vizualizări. Armonia acestei melodii de sezon aduce în sufletele tuturor spiritul sărbătorilor de iarnă!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Un cârd de gâşte îi arată unui aligator că nu este binevenit pe terenul de golf în cel mai amuzant mod Click aici pentru VIDEO »