Un chirurg plastician s-a căsătorit cu o femeie frumoasă: Priviţi-o cum arată acum, remodelată din cap până în picioare!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Phillip Craft este un cunoscut chirurg plastician din Miami, care şi-a dorit întotdeauna să aibă alături femeia perfectă. Bărbatul şi-a operat de mai multe ori soţia, oferindu-i un corp de invidiat şi un chip care radiază de fericire.

De-a lungul căsătoriei de 21 de ani cu soţia sa Anna, aceasta a „beneficiat” din partea soţului ei de mai multe intervenţii chirurgicale de îmbunătăţire a formei corpului său menite să o facă să se simtă minunat. Anna are acum 43 de ani, iar la început nu a fost întru totul de acord cu propunerea soţului său, însă după ce s-a născut cel de-al doilea copil al lor, Phillip Jr., a înţeles că aceste „remodelări” corporale sunt de bun augur. „Am ajuns să observ că silueta mea nu mai arată la fel. Îl ajutam pe Phillip la cabinet şi vedeam cum femei de 60 de ani plecau impecabile de aici. Atunci mi-am zis că vreau să fac ceva ca să mă simt mai bine”, a mărturisit ea.

Prima procedură a fost de mărire a sânilor, iar soţia sa a fost încântată de rezultat. Mai târziu a făcut o liposucţie pe abdomenul Annei, conturându-i talia pentru a o face mult mai delicată. A urmat în scurt timp definirea posteriorului, lucru care ar face acum invidioasă orice femeie.

Phillip „a lucrat” foarte mult şi în detaliu la expresia feţei pe care a înfrumuseţat-o cu implanturi de botox a buzelor şi estomparea ridurilor. Anna este foarte fericită când vorbeşte de practica medicală a soţului său: „Sunt simbolul muncii soţului meu şi sunt atât de mândră de asta. N-aş spune niciodată „nu” la mai multe intervenţii chirurgicale şi dacă acest lucru te face să te simţi mai bine şi îţi îmbunătăţeşte frumuseţea, atunci ar trebui să mergi înainte cu încredere”. Phillip Craft, în vârstă de 47 de ani, le spune pacienţilor săi că dacă îşi doresc să ştie cât de bun este el ca şi chirurg, atunci ar trebui să o privească pe soţia lui, Anna, care este atât de aproape de perfecţiune.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Fiul a râs când mama lui i-a spus că vrea să înveţe să danseze, până când i-a văzut mişcările… Click aici pentru VIDEO »