Au strâmbat din nas la vederea acestui concurent supraponderal. Peste câteva clipe însă toată sala a fost în picioare

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Nu de puţine ori ni se întâmplă să judecăm oamenii după prima impresie şi cunoscându-i mai bine să ajungem să realizăm că ne-am înşelat amarnic în privinţa lor. La fel s-a întâmplat şi în cazul bărbatului din imagini, care în cadrul unei audiţii la un concurs de talente a fost privit de juraţi şi public cu mult scepticism doar prin prisma înfăţişării sale supraponderale. Nu a durat mult însă până când lucrurile s-au schimbat radical!

Oamenii supraponderali vor avea mereu de înfruntat critica celor din jur, însă o mare parte dintre aceştia nu se lasă doborâţi, ci încearcă să le demonstreze tuturor că nu totul se rezumă la aspectul fizic. Chiar dacă ai câteva kilograme în plus asta nu înseamnă că nu poţi să ai o voce minunată sau chiar să fii un dansator strălucit, asemenea protagonistului acestor imagini.

Andreas Maintz este un bărbat foarte curajos care s-a hotărât parcă să arate întregii lumi că poate practica dansul chiar dacă aspectul fizic nu îl ajută în totalitate. Pe scena unui concurs de talente din Germania el a făcut un adevărat spectacol, îmbinând cu multă uşurinţă mişcări de popping şi break-dance.

Atât juriul, cât şi cei aflaţi în public s-au grăbit să îl judece după kilogramele în plus, însă acest lucru nu l-a descurajat pe Andreas. Atunci când a început cu adevărat să îşi etaleze talentul de dansator desăvârşit, părerea tuturor s-a schimbat radical. Prin dansul său şi bucuria nespusă pe care a afişat-o pe chip în permanenţă, el a oferit tuturor o adevărată lecţie de viaţă!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume