A început să danseze singur în mijlocul gării, dar priviţi ce se întâmplă la scurt timp după…

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Un moment flashmob aduce întotdeauna bună dispoziţie şi amuzament, mai ales că privitorii sunt luaţi pe neaşteptate. De o astfel de reprezentaţie au avut parte călătorii aflaţi la un moment dat în holul unei gări belgiene. Impresionant!

Într-o zi obişnuită când prin holul gării din Antwerpen, Belgia, se perindau o mulţime de călători, la un moment dat s-a auzit din difuzoare o melodie care a atras atenţia tuturor. Piesa muzicală face parte din coloana sonoră a filmului „The Sound of Music” (Sunetul muzicii) şi fără îndoială era cunoscută de mulţi dintre cei care se aflau în acel moment în holul gării.

Oamenii s-au privit cu mirare şi nu înţelegeau cu ce scop se difuzează această melodie. Uimirea lor şi-a găsit repede răspunsul pentru că în mijlocul holului gării un bărbat a început să danseze mai întâi singur apoi înconjurat de o mulţime de copii şi tineri după o coregrafie numai de ei ştiută.

Pe parcursul melodiei şi alţi oameni s-au alăturat grupului iniţial astfel încât tot holul gării părea un ring de dans veritabil. Privitorii s-au dovedit tare entuziasmaţi de acest moment inedit aplaudând sau filmând scena, iar unii dintre ei chiar s-au alăturat cu multă frenezie flashmob-ului.

La un moment dat muzica a căpătat alte ritmuri, însă dansatorii au ţinut pasul cu brio. Cu toţii s-au adunat spre centru în grup compact pentru ca apoi să se desfăşoare pe toată suprafaţa holului gării. Când muzica s-a oprit fiecare dansator şi-a urmat drumul şi totul a revenit la normal. Minunat!

Sursa: Matthias De Boeck via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume