Priviţi ce se întâmplă atunci când cinci tipi „periculoşi” dau buzna în cartierul albilor din oraş…

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Discriminările rasiale îşi au rădăcinile adânc înfipte în inimile oamenilor de mii de ani. Aceste preconcepţii au împiedicat adeseori formarea unor legături de prietenie sau chiar realizarea unor simple interacţiuni sociale. Dacă am încerca însă să înlăturăm din viaţa noastră aceste stereotipuri rigide, cu siguranţă am reuşi să cunoaştem multe persoane minunate.

Pentru a demonstra faptul că de cele mai multe ori aparenţele înşeală, actorul Tom Mabe şi un grup de cinci tineri de culoare s-au gândit să organizeze o farsă simpatică locuitorilor din „Saratoga Woods”, „cel mai alb” cartier al oraşului american Louisville. Zis şi făcut!

După ce au ajuns la destinaţie, cei cinci bărbaţi au început să sune la uşi pentru a încerca să surprindă câţiva oameni. La prima casă se părea însă ca să succesul nu prea era de partea lor. După ce a deschis temătoare uşa principală, o femeie firavă a rămas şocată să vadă nişte bărbaţi masivi care păreau să provină din cartiere rău famate şi a decis să o închidă repede pentru a nu fi în pericol. Bărbaţii nu s-au lăsat însă descurajaţi de atitudinea femeii şi au început să pună în scenă reprezentaţia pentru care veniseră.

La un moment dat acordurile armonioase ale unei muzicuţe au dat tonul unui colind care a produs o schimbare în comportamentul gazdei, făcând-o să iasă din casă, ba mai mult, să zâmbească la auzul melodiei. Surprinderea imensă se citea pe chipul ei întrucât mesajul tinerilor era unul atât de frumos, răspândind spiritul sărbătorilor de iarnă. Crăciunul este sărbătoarea tuturor, indiferent de vârstă, culoare sau condiţie socială! În această perioadă a sărbătorilor de iarnă nu trebuie să uităm să fim mai buni şi mult mai îngăduitori cu cei din jurul nostru!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume