Această femeie merge pe ponton şi începe să strige. Priviţi cine îşi face apariţia, spre deliciul tuturor

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Åsa Larsson, o compozitoare şi cântăreaţă din Suedia, cunoscută şi sub numele de Resmiranda a avut parte în urmă cu doi ani de o experienţă cu totul aparte. O vizită la casa mamei sale, o cabană mică care se află în provincia suedeză Gästrikland, nu foarte departe de Söderhamn, s-a transformat rapid într-o amintire de neuitat.

Soţul său Pelle, care este fotograf, cumpărase recent o nouă cameră video şi a vrut să compare calitatea sunetului acesteia în raport cu cea a telefonului mobil. În consecinţă, el a întrebat-o dacă ar putea interpreta un cântec tradiţional suedez chiar lângă apă, ca să-l poată înregistra. Acest mod de cântare se numeşte „kulning” şi este o veche tradiţie nordică. În trecut a fost folosit de femei pentru a-şi chema turmele de bovine şi de asemenea pentru a comunica pe distanţe mari în păduri şi munţi.

Åsa Larsson a declarat că ori de câte ori aborda acest stil muzical în preajma văcuţelor sau pisicilor sale, acestea se dovedeau a fi extrem de curioase şi răspundeau apelului său. De această dată însă lucrurile au stat complet diferit pentru că spre mirarea sa, cei care au fost atraşi de trilurile sale minunate au fost chiar o lebădă şi puiul său.

Auzind-o cântând, lebăda şi micul său înaripat s-au apropiat graţios de pontonul pe care se afla această tânără pentru a o asculta mai de aproape. Cele două păsări parcă au fost fermecate de aceste strigăte aparte care răsunau minunat de-a lungul lacului! Ce imagine idilică!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume