Băieţelul mângâie şi consolează câinele trist. Ce moment duios surprins pe camera video!

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Este dificil pentru oricine să-şi vadă animalul de companie trist şi de multe ori nici nu ştim cum să reacţionăm în astfel de situaţii. Soarta lui Burt s-a schimbat dramatic după ce şi-a pierdut familia adoptivă într-un teribil accident.

El a fost adoptat ulterior de familia unui băieţel de 4 ani, care acum face tot ce-i stă în putinţă pentru a-l consola pe bietul patruped. În timp ce acesta din urmă stă şi priveşte îndelung pe fereastră, Jack mângâie cu delicateţe câinele trist, care aşteaptă în zadar ca familia lui să vină şi să-l ia înapoi acasă. Această scenă a fost surprinsă pe camera video şi ne înfăţişează un moment de o încărcătură emoţională deosebită.

Atunci când suntem trişti, suntem obişnuiţi ca prietenii noştri canini să vină lângă noi şi să facă tot posibilul să ne scoată din această stare. Dar când lucrurile stau invers şi această sarcină îi revine unui copil, inima ţi se umple de duioşie. Căţelul din imagini îi aşteaptă în fiecare zi pe oamenii care l-au îngrijit şi crescut. În cele din urmă el se va obişnui cu climatul protector din noua sa familie adoptivă.

Până nu demult nu s-a ştiut că empatia patrupedelor cu copiii este atât de mare. Felul în care oamenii şi animalele interacţionează în aceste clipe poate să le influenţeze modul în care îşi vor gestiona emoţiile pe viitor.

Asemeni oamenilor, câinii pot trece prin diferite stări emoţionale, ei devenind agitaţi, nervoşi, veseli, trişti, etc. Suferinţa câinelui este profundă, reală şi de aceea este important ca el să poată conta pe dragostea şi afecţiunea noastră, pentru a-şi găsi în cele din urmă liniştea. Rolul nostru este să-l ajutăm să depăşească astfel de situaţii. O îmbrăţişare sinceră şi o mângâiere pot alina suferinţa patrupedului.

Sursa: MrJackFantastic via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume