Când bebeluşul încearcă să ajungă în patul câinelui, e ajutat în cel mai drăgălaş mod posibil

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Un câine care creşte împreună cu un copil îi va fi acestuia atât un partener de joacă, dar şi un prieten adevărat care îl va ocroti pe micuţ în orice clipă. Ceea ce vedem în aceste imagini este o dovadă incontestabilă de dragoste pe care câinele familiei o acordă micuţului.

Lea este numele unui caţele din rasa Rhodesian Ridgeback care după cum vedem vrea să îi dea o mână de ajutor prietenului ei cel mai bun, Alfred. Băiatul îşi doreşte tare mult să se urce în patul câinelui care este situat la înălţimea lui, iar câinele îi răspunde într-un mod cu totul neaşteptat.

Alfred abia poate merge de-a buşilea, însă patul prietenei lui îl atrage foarte mult şi ar vrea cu tot dinadinsul să urce în el. Patrupeda se oferă să îi dăruiască culcuşul ei bebeluşului şi ca dovadă că acest lucru este posibil Lea îşi ia doar pătura pe care se întinde alături de patul lui.

„Ce mult aş vrea să mă urc în patul tău! E atât de confortabil! În plus mi-este foarte uşor să mă urc singur în el.” – îi spune din priviri, bebeluşul – prietenei lui. „Chiar îţi doreşti atât de mult patul meu, micuţule? Uite ţi-l ofer cu mare drag, eu îmi iau doar pătura să mă pot culca şi eu alături de tine!” – i-ar răspunde Lea, bebeluşului.

Reacţia patrupedei este adorabilă şi ne aduce instantaneu zâmbetul pe buze.Ca o mamă iubitoare şi protectoare în acelaşi timp, Lea îi oferă tot sprijinul şi îndeplinindu-i chiar şi cea mai neaşteptată dorinţă.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume