Acum 36 de ani această melodie a făcut milioane de oameni să suspine. Vă mai amintiţi de ea?

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

De-a lungul vremii o serie de filme au excelat în preferinţele noastre, atât prin frumuseţea lor, cât şi prin emoţia nepreţuită transmisă de coloană sonoră. Dintre acestea „Take My Breath Away”, piesa compusă de Giorgio Moroder şi Tom Whitlock pentru filmul „Top Gun”, interpretată cu mare măiestrie de formaţia Berlin, este cu siguranţă întipărită în amintirea tuturor.

Cine a vizionat această peliculă a rămas profund impresionat de povestea de dragoste absolut superbă pe care Tom Cruise şi Kelly McGillis o trăiesc pe marele ecran, dar mai ales de minunata melodie aleasă pentru coloana sonoră.

Secvenţele reprezentative din filmul „Top Gun” care se derulează în acest montaj ne duc într-o stare de emoţie şi visare incredibilă. O poveste de viaţă trăită cu maximă intensitate nu poate fi dezvăluită mai bine decât prin intermediul muzicii. Performanţa vocală a celor din trupa Berlin reuşeşte astfel să transmită toate emoţiile şi sentimentele minunate pe care doi oameni îndrăgostiţi le pot trăi.

Această piesă remarcabilă a câştigat Oscar-ul pentru originalitate şi de asemenea, Globul de Aur la aceeaşi secţiune în 1986. În anul 2004 cântăreaţa americană Jessica Simpson a preluat această melodie încântătoare pe unul dintre albumele sale „In This Skin”. Atât acest cântec sublim cât şi filmul pe care îl reprezintă vor rămâne mereu în inimile tuturor!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume