Acest bărbat cu dizabilităţi intră în cuşca leului. Reacţia animalului a lăsat o lume întreagă fără cuvinte

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Adeseori interacţiunile fascinate dintre oameni şi animale ne oferă adevărate lecţii de viaţă. Uneori ne este mult mai uşor să privim lucrurile superficial, dar atunci când ne dorim cu adevărat să descoperim esenţa vom fi surprinşi de câte putem afla. Este bizar să privim cum un om cu o dizabilitate reală are curajul să intre în cuşca unui leu, însă privind imaginile până la capăt vom avea parte de o surpriză uriaşă.

Leii nu sunt tocmai animalele de care un om şi-ar dori să se apropie, însă pentru John Reinke acest lucru face parte din activitatea sa zilnică. După ce a studiat intens comportamentul acestor animale de pradă, bărbatul a găsit o modalitate de a se apropia de acestea în deplină siguranţă şi chiar de a se bucura de afecţiunea lor.

Totul a început când John şi-a pierdut ambele picioare după ce a suferit un accident în timp ce practica bungee jumping. El a căzut în gol de la 17 metri înălţime, iar amputarea membrelor inferioare a fost atunci singura soluţie pentru a rămâne în viaţă. Acest tată a doi copii l-a îndrăgit foarte tare pe leul Bonedigger, care se aseamănă în foarte multe privinţe cu el. Acest leu suferă de boala oaselor de sticlă, lucru care timp de 5 luni l-a împiedicat să meargă pe propriile picioare.

John a intrat pentru prima oară în contact cu leul Bonedigger atunci când a început să lucreze la „G.W. Exotic Animal Park” din Wynnewood, Oklahoma. După ce l-a crescut încă de când era pui şi l-a hrănit luni întregi cu biberonul, animalul s-a ataşat foarte tare de el, iar acum sunt de nedespărţit. Fiecare întâlnire dintre cei doi este o bucurie uriaşă şi un moment de răsfăţ necondiţionat. În felul lor, cei doi prieteni s-au ajutat reciproc, înţelegându-şi durerea şi oferindu-şi sprijin.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume