Stăpânul îi spune câinelui să facă pe mortul. Reacţia lui a stârnit hohote de râs şi ropote de aplauze!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

În cadrul emisiunii „Late Show”, difuzată pe postul de televiziune CBS, acest tânăr şi-a adus câinele pentru a demonstra tuturor privitorilor ce talent neobişnuit are Bailey, un beagle simpatic cu blană alb-cafenie şi cu urechile lăsate. Şi dacă la început publicul a amuţit, după ce câinele a executat comanda stăpânului toţi au izbucnit în râs. De ce? Pentru că Bailey este un actor excelent.

Atunci când adopţi un câine, este foarte important să-l educi cu dragoste şi răbdare pentru a deveni un câine ascultător. Primele comenzi în dresarea unui câine ar fi să se aşeze sau să dea lăbuţa în semn de salut. De aici şi până la a-l învăţa „să facă pe mortul” nu mai este decât un pas.

E uimitor cât de perseverent este câinele din imagini care reuşeşte să răspundă cu promptitudine comenzilor repetate ale stăpânului lui. Doar ce a rostit tânărul comanda „Play Dead!” („Fă pe mortul!”) – şi câinele se apleacă cu capul în jos şi cu corpul inert potrivit acestei poziţii.

David Letterman, prezentatorul emisiunii, îl laudă pentru reuşita lui dar şi a stăpânului care a ştiut să-şi dreseze atât de bine câinele. Drept recompensă pentru talentul lui neobişnuit, Bailey primeşte de fiecare dată o bobiţă de hrană pentru câini. După faptă şi răsplata!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume