150 de mici patrioţi aduc un omagiu românilor de pretutindeni. Când le auzi vocile – te trec fiorii

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Muzica ne însufleţeşte inimile, ne înfrumuseţează viaţa şi poate tocmai de aceea atunci când avem ocazia să ascultăm voci minunate care dau glas unor melodii de o sensibilitate aparte împărtăşim o mare bucurie. Cu atât mai mult acele cântece care exprimă spiritul mereu viu al poporului român ne fac să vibrăm la unison.

Cum să nu te mândreşti că eşti român văzând atâta entuziasm din partea acestor copii minunaţi şi nu numai, care interpretează cu multă dăruire un cântec etalon pentru poporul nostru – „Doamne ocroteşte-i pe români!”. Inocenţa, frumuseţea, dar şi emoţia pe care ne-o transmit cei 150 de componenţi ai corului îmbrăcaţi în culorile tricolorului sunt nepreţuite.

Corul „Unison” din Braşov ne oferă prin această interpretare o mărturie a faptului că dacă vom crede în spiritul neamului nostru niciodată nu ne vom pierde identitatea. Viitorul este asigurat de aceşti copii minunaţi care ştiu încă de mici ce înseamnă dragostea de ţară şi de simbolurile care o definesc.

Acompaniaţi de sunetul cald al unui saxofon, componenţii acestui cor minunat dirijat cu atâta virtuozitate de profesorul George Dumitraşcu ne dezvăluie o frumuseţe interioară cu totul aparte. Încă de la această vârstă fragedă copiii pot fi purtătorii unor emoţii şi trăiri sufleteşti nepreţuite prin glasurile lor sensibile şi cristaline.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume