Şi-a aplicat machiaj doar pe jumătate de faţă. Rezultatul final vă va lăsa fără cuvinte

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Nu e niciodată o soluţie greşită să aplicăm un machiaj potrivit pentru orice moment al zilei sau pentru orice ocazie. Chiar dacă de multe ori ne dorim să fim cât mai naturale, un machiaj făcut cu mult profesionalism scoate în evidenţă starea noastră de spirit şi în acelaşi timp ne face să ne simţim mult mai confortabil în situaţii cu pretenţii.

Nikkie, tânăra din aceste imagini, a aplicat un machiaj complet doar pe jumătate de faţă tocmai pentru a ne arăta uimitoarea deosebire dintre cele două ipostaze. Există cu siguranţă anumiţi paşi care trebuie urmaţi şi de asemenea o succesiune a produselor de machiaj ce trebuie aplicate pe suprafaţa tenului şi la nivelul ochilor (bază de machiaj, fond de ten, fard, rimel, fard de obraz, ruj, luciu de buze).

Pentru cine este pasionat de această artă fascinantă, o şedinţă proprie de machiaj poate fi destul de distractivă, însă rezultatul este întotdeauna remarcabil. Este şi cazul transformării uluitoare a unei jumătăţi din chipul acestei tinere, care este vizibil deosebit faţă de cealaltă jumătate.

Imaginile din finalul filmuleţului ne dezvăluie puterea machiajului prin simpla acoperire cu palma a jumătaţii nemachiate, iar efectul vizual este incredibil. Un machiaj potrivit te va face întotdeauna încrezătoare, binedispusă, cu stimă de sine şi nu neapărat în competiţie cu chipul natural al fiecăreia dintre noi.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2023 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume