Fetiţa „discută” la telefon cu tatăl ei şi toată lumea e de acord că va rămâne cea mai drăgălaşă conversaţie din istorie

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Conversaţiile bebeluşilor în timpul apelurilor telefonice sunt absolut adorabile. Într-un limbaj propriu, cei mici încearcă să se facă înţeleşi de persoana care se afla la celălalt capăt al firului, lucru care aduce instantaneu foarte multe zâmbete. Numeroase astfel de clipuri au fost postate pe internet, însă cel de faţă este pur şi simplu o explozie de drăgălăşenie.

Emelia, este o fetiţă adorabilă de numai 1 an şi 4 luni care nu poate să stea foarte mult timp despărţită de tăticul său. Chiar şi atunci când acesta este plecat, el nu uită să îşi sune fiica pentru a-i alina astfel măcar puţin dorul. Conversaţia pe care aceştia o poartă la telefon de fiecare dată este pe cât de interesantă, pe atât de amuzantă.

Într-o rochiţă cu buline, micuţa Emelia discuta destul de „aprins” cu tatăl său la telefon. Nu putem înţelege cu exactitate limbajul folosit de această fetiţă, însă uneori distingem expresii sau cuvinte precum „num num nummies”, echivalentul pentru mâncare şi „buggy”, cuvântul pe care micuţa îl rosteşte atunci când vede un gândăcel pe afară.

Hotărâtă din fire, Emelia nu lăsa nimic să îi distragă atenţia în timpul conversaţiei cu tatăl său. Ea ar vrea cu siguranţă să îi povestească tot ce a făcut în timpul în care acesta a lipsit de acasă şi poate chiar îi reproşează faptul că nu se întoarce mai repede. Momentul în care mama sa îi ia telefonul de la ureche nu se termină foarte bine, chiar dacă tatăl său îşi luase deja la revedere şi închisese apelul. Cât este de drăgălaşă!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2023 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume