O focă s-a apropiat pe plajă de această femeie. Ce a urmat este cel mai drăguţ lucru pe care l-am văzut vreodată!

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Întâmplarea face ca pe o plajă din Gold Harbour, Georgia de Sud o focă ieşită pe uscat să-şi dorească ceva mai neobişnuit şi anume prietenia unei turiste aflată întâmplător în acea zonă. Foca se apropie încet, iar privirea ei blândă parcă ar spune: "Bună! Aş vrea să ne cunoaştem!”.

Pentru că noua ei cunoştinţă nu pare să semene cu exemplarele din specia din care face parte, la început este neîncrezătoare, chiar puţin reţinută. De aceea consideră că ar trebui să se cunoască mai bine. O privire galeşă, un zâmbet din partea turistei şi este de ajuns pentru început. Dar nu e totul. De acum, din ce în ce mai curajoasă, se apropie tot mai mult de om.

Încă un pas şi afecţiunea este desăvârşită cu săruturi inocente, care aduc încă o notă de sensibilitate. Turista o mângâie şi o alintă de parcă se cunosc de când e lumea. Iar foca îi răspunde cu îmbrăţişări repetate. Încearcă să îi atragă atenţia prin toate mijloacele de care dispune, chiar şi prin câteva mişcări acrobatice.

Este foarte probabil ca această turistă să fi văzut şi cu alte ocazii un animal atât de amuzant. Se ştie că focile sunt capabile de adevărate acrobaţii iar hazul pe care îl au este o abilitate greu de egalat de către alte animale.

Pe uscat, mişcările lor sunt destul de greoaie, însă în apă sunt înotătoare desăvârşite. Sunt animale foarte prietenoase, însă există şi excepţii, atunci când atacă pentru a-şi procura hrana.

Sursa: News Junky via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2022 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Zbor deasupra României pe acordurile muzicii lui Ciprian Porumbescu Click aici pentru VIDEO »