O fetiţă de 7 ani intră pe gheaţă, însă când muzica începe… Te lasă fără cuvinte!

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Patinajul este unul dintre acele sporturi care prin frumuseţea şi magia lui ne încântă privirea de câte ori avem ocazia să privim astfel de spectacole. Adeseori rămânem fără cuvinte în fata graţiei cu care patinatorii sau patinatoarele prezintă în concursuri coregrafii impresionante.

Gia Kokotakis este o fetiţă de numai 7 ani, care a reuşit performanţa de a obţine medalia de bronz concurând alături de alte patinatoare mult mai mari decât ea. Înainte de a ppune piciorul pe gheaţă, antrenoarea îi dă ultimele sfaturi, de care fără îndoială fetiţa va ţine cont de-a lungul reprezentaţiei sale din concurs.

Îmbrăcată într-o rochiţă albă, asemeni unui fulg de zăpadă, Gia patinează cu multă lejeritate, dovedind un talent deosebit încă de la această vârstă. Fără îndoială că a pus de mică patinele în picioare, iar acum poate executa pe gheaţă chiar şi sărituri perfecte sau piruete ameţitoare.

Fetiţa alunecă pe gheaţă în ritmul muzicii, interpretând o coregrafie plină de graţie şi armonie. Elementele tehnice sunt destul de dificile pentru vârsta ei, însă datorită aptitudinilor sale şi a numeroaselor repetiţii acestea sunt executate cu mult profesionalism de micuţa patinatoare.

Ca să ajungi la un astfel de rezultat trebuie să te pasioneze ceea ce faci şi să depui un efort susţinut. Privind aceste imagini ne dăm seama că Gia iubeşte patinajul şi deşi se află la început, nu peste mult timp va avea parte de o carieră stralucuitoare.

Sursa: nick kokotakis via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume