Ia o şosetă veche şi o foarfecă, dar ce obţine la final este o decoraţiune minunată pentru Paşte!

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Un iepuraş haios ne va aduce cu prilejul sărbătorilor de Paşte bucurie în suflet, dar şi cadouri minunate. Acest simbol îl putem avea ca ornament în casa noastră folosind câteva materiale simple şi puţină îndemânare.

Iepuraşii sunt din fire nişte creaturi delicate care ne încântă de la prima privire. Pentru a ne putea bucura de aceste animăluţe drăgălaşe confecţionate manual avem nevoie de o şosetă veche, orez, o foarfecă, o panglică şi câteva bucăţi de sfoară subţire.

La început luăm şoseta şi o umplem cu orez având grijă ca totul să fie bine tasat în interior. Strângem uşor şoseta puţin mai sus de jumătate după care legăm foarte strâns cu o bucată de sfoară partea superioară a şosetei.

Apoi, în acelaşi mod, legăm şi în locul în care am strâns-o usor mai devereme. Vom obţine astfel două secţiuni sferice, cea de jos mai mare decât cea de sus. Pentru realizarea celor două urechi ascuţite tăiem în două manşeta şosetei, iar apoi oblic.

Tot ce trebuie să mai facem este să desenăm cu un marker ochii şi boticul iepuraşului care ne va înduioşa de câte ori îl vom vedea. Iepuraşii de acest fel pot fi confecţionaţi din şosete de diferite culori, iar acest lucru îi va face mult mai haioşi.

Ceea ce este cert este faptul că aceşti iepuraşi vor fi unici prin îndemânarea noastră, dar şi prin pasiunea cu care fiecare dintre noi îi vom confecţiona. Rezultatul final va fi o decoraţiune minunată pentru Paşte!

Sursa: Handimania via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2019 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Priviţi ce se întâmplă atunci când cinci tipi „periculoşi” dau buzna în cartierul albilor din oraş… Click aici pentru VIDEO »