Cele mai bune idei de sculptat dovlecii pentru seara de Halloween

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Vă doriţi nişte dovleci deosebiţi pentru sărbătoarea de Halloween? Atunci e cazul să vă apucaţi de îndată de sculptat şi să obţineţi cei mai furioşi sau amuzanţi dovleci pentru marea sărbătoare. Fie că îi folosiţi pentru decorare sau cu o utilitate practică, întotdeauna dovlecii vor fi impresionanţi şi spectaculoşi.

În acest filmuleţ avem câteva exemple despre cum pot fi sculptaţi dovlecii portocalii pentru a le da o faţă nouă. Pentru început trebuie să trasăm doar câteva linii sau puncte pentru a şti ce traseu să urmăm în tăieturile şi scobiturile din dovleci.

Fie că folosim un simplu cuţit sau o bormaşină sofisticată, tăieturile şi orificiile făcute în dovleci vor lăsa lumina din interior să creeze efecte vizuale neobişnuite. Cu ajutorul lumânărilor sau al batoanelor fosforescente ne putem asigura la final că dovlecii noştri sunt cei mai spectaculoşi. Putem decupa dinţi cu ajutorul unui cuţit şi folosind câteva scobitori vom da viaţă unui dovleac deosebit, cum nu s-a mai văzut.

O altă idee ar fi să ne folosim de o bormaşina pentru a găuri dovleacul în puncte aleatorii. Nu trebuie să uităm de capac, deoarece şi el trebuie să beneficieze de câteva orificii. În interiorul dovleacului vom aşeza o lumânare sau câteva batoane fosforescente, care vor împrăştia lumina prin orificiile create. Pentru a putea fi suspendat îi ataşăm o sârmă în aşa fel încât să stea în echilibru perfect. Spor la lucru!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume