Cineva a comandat un tort decorat şi a filmat întreg procesul, iar rezultatul final încântă orice privire!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Fiind nelipsit de la orice aniversare sau zi onomastică, tortul ne încântă privirea cu aspectul lui rafinat şi plin de culoare. Mulţi cofetari se întrec în a împodobi preţioasele torturi cu multă măiestrie astfel încât la final să rămânem de-a dreptul impresionaţi de creaţiile lor.

În clipul de faţă avem ocazia să vedem cu câtă răbdare şi migală poate fi împodobit un tort aniversar folosind frişcă de culori diferite pentru a-i oferi o eleganţă cu totul aparte. Inedit este faptul că persoana care a decorat tortul a putut vedea în mod direct munca laborioasă si de mare fineţe a acestei cofetărese.

La început tortul este îmbrăcat în cremă frişcă de un alb imaculat, însă încet acesta înfloreşte sub mâinile pricepute ale angajatei de la laboratorul de cofetărie. Mai întâi trasează pe suprafaţa plată a tortului două ramuri de culoare verde, după care cu ajutorului unui poş profesional cu vârf striat ornează marginea superioară şi baza tortului în culoarea azurului.

Pasul următor constă în decorarea tortului cu câteva flori făcute din aceeaşi cremă, pe un suport care poate fi răsucit în mână. Florile sunt apoi tăiate şi aşezate pe suprafaţa tortului. Aici culorile se diversifică pentru a oferi o notă cromatică deosebită.

Când cele două ramuri au fost complet împodobite urmează să fie scrisă urarea şi dedicaţia potrivită persoanei care va primi acest tort festiv. Cu siguranţă va fi foarte bucuroasă să vizioneze şi filmarea întregului proces de ornare a tortului primit în dar.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume