O improvizaţie a unui german transformă orice drujbă într-o maşinărie perfectă pentru tăiat lemne de foc

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

De cele mai multe ori invenţiile sau pur şi simplu improvizaţiile sunt atât de simple şi mai ales atât de eficiente cum nici nu ne-am fi aşteptat. Chiar ne întrebăm de ce oare nu ne-am gândit noi prima dată la acest lucru? Este si cazul improvizaţiei realizată de acest neamţ pentru a tăia lemnele fără niciun efort. Genial!

Dacă dorim să perfecţionăm un lucru sau să găsim cea mai simplă şi eficientă metodă de a ne uşura munca e cazul să ne bazăm pe o idee constructivă. Următorul pas ar fi punerea în practică a acestei idei, iar omul nostru ne explică în amănunt modalitatea de funcţionare a acestei maşinării de tăiat lemne.

Nu e aşa de complicat, iar suportul pe care este pusă drujba împreună cu accesoriile care o susţin fixată şi cele care ajută la poziţionarea lemnului pe lanţul drujbei au necesitat câteva zile de muncă.

Însă totul e bine când se termină cu bine! Utilitatea pentru care a fost făcută această  îşi atinge scopul. Pentru ca lemnele tăiate să fie uşor de cărat dintr-un loc în altul, bărbatul din imagini s-a gândit că poziţia ideală a acestei improvizaţii nu poate să fie altundeva decât deasupra unei roabe. Simplu şi ingenios!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2021 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume