O melodie celebră răsună uimitor în interpretarea a 1000 de muzicieni. Merită ascultată!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Muzica, de oricare gen ar fi, ne fascinează pe fiecare cu ritmul şi nu de puţine ori cu mesajul transmis. Fiind spectatori la aceste adevărate reprezentaţii de forţă suntem impresionaţi de valoarea incontestabilă a artiştilor care dau viaţă unor piese de succes.

„Rockin ‘1000” este un astfel de spectacol de muzică rock care s-a desfăşurat pe stadionul din Cesena, Italia. În acest spaţiu generos s-au adunat o mulţime de muzicieni din Canada, Mexic, Anglia, Austria, Bosnia şi Germania pentru a interpreta la unison „Smells Like Teen Spirit”, o piesă renumită a trupei americane Nirvana.

1000 de instrumentişti şi solişti de muzică rock au participat la această reprezentaţie fantastică reuşind să se sincronizeze perfect şi fiind recunoscuţi drept cea mai mare trupă din lume. Impresionant nu-i aşa?

Imaginea de ansamblu ne prezintă mulţimea de toboşari, chitarişti, dar şi solişti de muzică rock împreună cu cei care asigurau backing-ul vocal. Spectacolul a fost unul captivant, iar fanii acestui gen de muzică au avut parte acum de o mare surpriză. Milioane de oameni au văzut în direct sau virtual acest moment muzical de excepţie. Felicitări tuturor muzicienilor, merită din plin!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume