Atunci când copilul său era bolnav, mama s-a dus să vadă ce face. Ce a descoperit mi-a înduioşat inima!

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Chiar dacă nu îi spui sau nu îi arăţi prin gesturi sau comportament, câinele ştie mereu dacă îţi este bine sau nu. Adeseori, câinele reacţionează când eşti supărat sau bolnav şi se aşează lângă tine de parcă ţi-ar înţelege perfect suferinţa. Sunt însă şi unele exemplare, precum patrupedul din aceste imagini, care pur şi simplu te iau în braţe atunci când simt că ai nevoie de ajutor.

Mama acestui copil era tare îngrijorată că micuţul ei era răcit şi îl lăsase să se odinească pe canapea. Pentru că voia să-l supravegheze, din când în când venea alături de el să vadă cum se mai simte.

La un moment dat imaginea din faţa ei pur şi simplu a înduioşat-o ca de altfel şi pe noi toţi cei care am privit acest filmuleţ. De ce? Pentru că lângă copilaşul ei se aşezase protector câinele familiei.

Ca un bun prieten, patrupedul l-a îmbrăţişat pe micuţ cu labele din faţă, oferindu-i toată căldura şi afecţiunea de care poate fi capabil un câine. Nu se poate să nu priveşti cu multă sensibilitate acest tablou care exprimă cea mai mare dovadă de prietenie şi devotament a unui animal de companie.

La sosirea stăpânei, câinele o priveşte în ochi şi parcă îi spune: „Nu-ţi fie teamă, am eu grijă de puiul tău! Doar ştii că sunt prietenul lui cel mai bun!”

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2024 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume