O străbunică în vârstă de 100 de ani începe să danseze… dar nu vă luaţi privirea de la picioarele ei!

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Lorraine este o stimabilă strătbunică în vârstă de 100 de ani ce sfidează legile vieţii făcând concurentă chiar şi unei tinere dansatoare în ceea ce priveşte dansul. Pe lângă paşii de dans impresionanţi pe care îi execută, cu totul remarcabilă este atitudinea tinerească a femeii, precum şi bucuria pe care o exprimă.

Îmbrăcată elegant, Lorraine hotărăşte că este cazul să anime puţin atmosfera petrecerii la care participă şi fără să stea mult pe gânduri porneşte spre ringul de dans. Aşa cum era şi normal, femeia atrage toate privirile făcându-i pe cei prezenţi să o admire pentru spiritul tineresc de care dă dovadă.

Un asemenea spectacol nu putea să rămână în umbră, tocmai de aceea un invitat o filmează pentru ca Lorraine să rememorez aceste clipe de fiecare dată când simte nevoia. Vizionând aceste imagini, cu siguranţă vom fi impresionaţi de modul în care alege să se distreze o femeie de 100 de ani cu excelente aptitudini de dansatoare.

Lorraine este extraordinară, iar modul în care dansează este absolut fascinant! Cu siguranţă doar privind-o ne vine pofta de dans. Se pare că vârsta nu reprezintă un impediment pentru această bătrânică, iar ritmul alert al melodiei o face tot mai fericită, lucru ce se citeşte în ochii ei.

Demontând orice fel de prejudecăţi, Lorraine reuşeşte să facă un spectacol de pomină luându-i prin surprindere pe toţi cei prezenţi. Aceasta bătrânică vioaie ne demonstrează tuturor că oricine se poate bucura de viaţă indiferent de vârstă, uimindu-ne cu această reprezentaţie de dans într-un stil total neaşteptat.

Sursa: Coffee and a Stroller via Facebook

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2019 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Cineva a comandat un tort decorat şi a filmat întreg procesul, iar rezultatul final încântă orice privire! Click aici pentru VIDEO »