Pune rafturi de sârmă în interiorul corpului suspendat din bucătărie. Rezultatul final e remarcabil

Click pe Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :)

Aveţi nevoie de mai mult spaţiu în bucătărie? Aceste sfaturi vă vor ajuta să profitaţi de fiecare colţişor pentru o mai bună organizare a dulapurilor şi pentru a evita dezordinea în încăperea în care zilnic ne petrecem foarte mult timp.

De obicei înghesuim în dulapurile din bucătărie o mulţime cutii sau pungi cu alimente, veselă, oale şi alte ustensile. Alimentele ambalate stau foarte bine în dulapurile suspendate pentru a le avea tot timpul la îndemână. În aceste imagini avem dovada faptului că o mulţime de conserve şi cutii cu alimente pot sta mult mai bine fără a mai trebui să le suprapunem şi a îngreuna astfel accesul ele.

Pentru început luăm două rafturi de sârmă care au avantajul că sunt foarte uşoare. Acestea trebuie tăiate potrivit dimensiunii dulapului pentru a se încadra perfect în interiorul acestuia. Cu ajutorul unor şuruburi vom fixa în interiorul dulapului, la distanţe egale, suporturile pentru ca rafturile să stea în poziţie oblică.

Odată ce rafturile au fost aranjate pe poziţii, vom aşeza conservele astfel încât să avem o mai mare vizibilitate a tuturor alimentelor şi să le putem selecta foarte uşor pe cele care ne trebuie în prepararea hranei. O astfel de organizare a dulapului va fi extrem de eficientă şi vom evita pe cât posibil dezordinea din acel loc unde înainte stăteau toate unele peste altele. Ideea este foarte simplă, însă eficienţa ei ne va bucura nespus pe noi gospodinele şi nu numai.

Sursa: Elisa Bernick, writer, author and journalist via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:


Copyright 2020 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Mama-urangutan a fost devastată când puiul i-a fost răpit. Priviţi-o cum reacţionează când salvatorii i-l aduc înapoi Click aici pentru VIDEO »