Acest supermarket îşi surprinde clienţii într-un mod unic cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

De obicei atunci când mergem la cumpărături, suntem concentraţi să alegem produsele de pe rafturi, după care ne aşezăm la rând în dreptul caselor de marcat pentru a le plăti. La fel au procedat şi clienţii unui supermarket din Germania, doar că în acest caz ei au avut parte de un moment muzical deosebit la care nimeni nu se aştepta.

Sunetele produse de cititoarele codurilor de bare la casele de marcat au o muzicalitate aparte şi dacă sunt combinate, se poate obţine un refren potrivit sărbătorilor de iarnă care tocmai se apropie. Este refrenul pe care clienţii aflaţi în acest supermarket l-au auzit exact când se aşteptau mai puţin.

Dintr-un colţ, un cântăreţ beatbox a susţinut ritmul, iar casierii au continuat melodia mişcând produse diferite prin faţa cititoarelor. Ritmul melodiei „Jingle Bells” a fost acompaniat şi de luminile caselor de marcat care se aprindeau intermitent în culori de roşu şi verde.

Clienţii la început miraţi, au devenit entuziasmaţi de momentul muzical inedit. Dacă până atunci nota dominantă a magazinului era monotonia, acum aceasta s-a schimbat în bună dispoziţie, bucurie şi optimism. Unii  chiar au început să se mişte în ritmul muzicii iar pe feţe li se putea citi bucuria. Finalul momentului a fost exploziv, luminile au căpătat o mai mare ritmicitate, la fel ca şi aplauzele celor care au dorit să aprecieze în acest fel momentul nepreţuit.

Sursa: jemyao via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2023 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume