5 băieţei de clasa a treia urcă pe scenă. Ce fac mai departe e un moment ce nu trebuie ratat

Dacă îţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi

Chiar dacă legendarul star pop Michael Jackson a trecut în nefiinţă, el va fi mereu o sursă de inspiraţie pentru oamenii de toate vârstele. Printre cei mai mari admiratori se numără şi copilaşii care doresc să se identifice cu muzica şi stilul unic al celebrului artist.

Începuturile muzicale ale celebrului Michael Jackson sunt la fel de cunoscute ca şi întreaga sa carieră de după. Împreună cu fraţii săi, Jackie, Tito, Jermaine şi Marlon, el a format în anul 1964 trupa „Jackson 5” care s-a bucurat de un succes răsunător timp de 36 de ani. Această formaţie a reprezentat unul din cele mai mari fenomene muzicale ale anilor ’70.

Din dorinţa de a se pune măcar pentru câteva minute în pielea acestor artişti minunaţi, cinci copii simpatici de clasa a treia au pregătit o reprezentaţie uimitoare. Jelani, Eugene, Ryan, Anthony şi Jalen au ascultat cu mare atenţie sfaturile primite de la profesoara lor Malinda Williams şi le-au prezentat celor prezenţi în sală o coregrafie desăvârşită, care a fost gândită până în cel mai mic detaliu pentru a aduce un tribut fraţilor Jackson.

Costumaţia deosebită şi perucile care îi făceau să semene izbitor cu membrii trupei „Jackson 5” au reprezentat cu siguranţă un plus uriaş. Chiar dacă vocea pe care o auzim este a lui Michael Jackson, băieţelul care a fost desemnat să îl imite a făcut-o în cel mai profesionist mod. De asemenea, dansul lor emană un entuziasm extraordinar. Bravo copii!

Sursa: maldub via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ŞI:

Copyright 2018 LiveBiz.ro - Toate drepturile rezervate
LiveBiz - Videoclipuri, Ştiri şi Articole din întreaga lume
Acest Pit Bull îşi face griji pentru un pui de curcă, dar priviţi-i pe ceilalţi micuţi ce-i fac patrupedului Click aici pentru VIDEO »